Työkalut

Aikanaan remonteissa ja suuremmissa rakennusprojekteissa käytettiin kirvestä ja talttaa

Työkalumaailma on monipuolistunut ja teknologia kehittynyt tarjoten entistä tehokkaampia ja tarkempia työkaluja erilaisiin rakennus- ja remontointitöihin. Onko sinulla mielessäsi jokin tietty työkalu tai tekniikka, jota olet kiinnostunut käyttämään omassa remonttiprojektissasi? Voimme auttaa sinua löytämään sopivia vaihtoehtoja moderniin työskentelyyn. Laadukkailla työkaluilla hoidat isot sekä pienet työt käden käänteessä.

Kerro meille mitä tarvitset, niin hommataan sinulle kunnon työvälineet!

Voit myös tutustua niihin meidän Rautakaupat -verkkokaupassamme.

Laattaleikkurit

MONTOLIT -laattaleikkurit ja niiden varaosat löytyvät meiltä. Tämän lisäksi heti saatavana erilaiset timanttiporanterät ja -laikat, laatoitustyökalut ja apuvälineet.

Sähkötyökalut

DEWALT-Sähkötyökalut, laatua rakentamisen ammattilaisille! FLEX, Huippuratkaisuja pintarakentamiseen. Pölynpoistoon CONSAIR.

Naulauskoneet ja Kompurat

SENCO ammattilaisten kompurat ja naulauskoneet jokaiseen käyttöön!

Maalauslaitteet

GRACO Maaliruiskut, suuttimet ja tarvikkeet heti varastostamme!

Maalaustyökalut

“Nyt on karvoihin katsomista”

On yleisesti tiedossa, että kotimaiset maalit ovat korkealuokkaisia ja arvokkaita. Valitettavan usein haetaan kustannus säästö valitsemalla halpa maalausväline ja luotetaan maalin laatuun. Näin ei pitäisi toimia jos halutaan hyvä lopputulos. Aina kannnattaisi valita oikea työkalu oikeaan paikkaan. Luonnonharjas sivellin imee maalia huomattavasti enemmän itseensä, kuin keinokuitusivellin. Valmiiksi pesty tela ei jätä ikäviä telan rippeitä maalattavaan pintaan. Oikea puunsuoja sivellin ei valuta maalia kainaloon. Oliko tässä riittävästi syitä luottaa ammattilaisen apuun maalausvälineitä valittaessa? Parhaimmillaan siveltimien valmistus on taidetta ja osa siveltimistä tehdään käsityönä. Valikoimassamme mm. laadukkaat siveltimet, koristemaalaus työkalut, maalaustelat joka lähtöön ym. Muista siis maalaustyökalua valittaessa kolme asiaa:

HYVÄ MAALI – HYVÄ TYÖVÄLINE – HYVÄ MAALARI