Rakennustarvikkeet

Laadukkailla rakennusmateriaaleilla onnistut helposti

Laadukkaat materiaalit kestävät paremmin aikaa ja kulutusta, mikä voi säästää sinulta sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi laadukkaat rakennusmateriaalit voivat parantaa tilan yleisilmettä ja lisätä sen arvoa. Muista kuitenkin myös huolellinen suunnittelu ja ammattitaitoinen työn suorittaminen, jotta lopputulos olisi kestävä ja laadukas.

Finnfoam - Tulppa

Finnfoam Oy on kehittänyt uudentyyppisen märkätilojen vedeneristelevyn nimeltä Tulppa®.

Tulppa® on vaakaan asennettava märkätilalevy, joka toimii sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Levyn ydin on umpisoluista, vesitiivistä sekä homehtumatonta Finnfoam (XPS) -eristelevyä ja pintakerros lujaa erikoissementtilaastia.

Tulppa Tekniset tiedot

Tulppa ja Schönox HA

Levyt ja Puutavara – heti varastostamme!

Väliovet, karmit, kipsilevyt, kaakelilujalevyt, lattialastulevyt, kovalevyt, kertopuut, koolingit, lautaa, paneelia, Isover eristeet, selluvillaa ym.

Listat, Katto- ja Seinäpaneelit

Kun puhutaan listoista, katto- ja seinäpaneeleista rakennusmateriaaleina, on tärkeää valita laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja. Listoilla ja paneeleilla on merkittävä rooli kodin viimeistelyssä ja ilmeen luomisessa. Laadukkaat listat ja paneelit tuovat kauniin ja tyylikkään lopputuloksen sekä kestävät hyvin aikaa. Onko sinulla tiettyjä toiveita tai vaatimuksia listojen tai paneelien suhteen? Voimme auttaa sinua löytämään sopivia vaihtoehtoja ja antamaan vinkkejä niiden valintaan liittyen.

LVI ja Sähkötarvikkeet Heti Varastostamme!

Hanat, suihkut, putkenosat, ilmastointi venttiilit, pistorasiat, katkaisimet ym.