Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneesta aloitamme ja lopetamme päivän. Se siis vaikuttaa mielialaasi erittäin paljon

Kylpyhuoneen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon sekä käytännöllisyys että esteettisyys. Laatat ovat suosittu ja kestävä vaihtoehto kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnoitteisiin. Ne ovat kulutusta kestäviä, helppohoitoisia ja tarjoavat laajan valikoiman erilaisia värejä, kuvioita ja kokoja. Laattoja voi käyttää niin suihkuseinissä, lattioissa kuin seinissäkin luoden erilaisia tunnelmia ja tyylejä kylpyhuoneeseen. Onko sinulla mielessäsi tiettyä tyyliä tai värimaailmaa, jota harkitset kylpyhuoneen laattojen suhteen?

Laattojen käyttö ei rajoitu enää pelkästään kylpyhuoneisiin, vaan ne soveltuvat mainiosti myös kodin muihin tiloihin. Yläkaapittomat keittiöt ovat nykyaikainen ja suosittu ratkaisu monissa kodeissa. Niissä avoin tila seinillä luo avaruutta ja modernia tunnelmaa mahdollistaen samalla näyttävien ladontojen korostumisen entistä paremmin.

Suurta laattaa käyttämällä saa eteistiloista toimivan ja helposti hoidettavan. Kenkien mukana tulevan kuran sekä hiekan saa helposti pyyhittyä pois eikä tarvitse kantaa huolta, että kosteus vahingoittaisi lattiaa. Suurten laattojen käyttäminen helpottaa myös tilan siivousta ja ylläpitoa, sillä vähemmän saumoja tarkoittaa vähemmän likaa ja pölyä puhdistettavaksi.

Tarvitsetko lisätietoa tai apua laatan valintaan? Ota rohkeasti yhteys meihin tai tutustu valikoimaamme